Kom til foredrag med Jens Jacob Tychsen/Hr. Weyse

TORSDAG DEN 29. SEPTEMBER 2022 KL. 19.00-22.00

Sted: HALD EGE EFTERSKOLE - Videbechs Alle 137, 8800 Viborg

Vi får besøg af:
Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.
I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.
Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.
På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie - vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.
Til slut er der mulighed for spørgsmål, samt at deltage i "Den Store Badehotels Quiz".
Det koster 175,- pr. deltager og i denne pris er der et glas vin, en øl eller vand.
Herudover kan købes flere drikkevarer samt kaffe og kage.
Betaling via mobile pay til Ravnstrup Forsamlingshus på nr. 98737 sker ved tilmelding - send en besked eller ring til Ellinor på 24897554 eller torn15@energimail.dk
Vi glæder os til en forrygende og sjov aften med Jens Jacob Tychsen.